”Av de mustiga skivorna av Malax Limpan svarvar du till storartade snittar att servera till fest och vardag även åt ett större sällskap gäster. Med olika fyllningar åstadkommer du lätt något spektakulärt att bjuda på med beaktande av olika slags dieter. Malax Limpan är ett bröd som är bakat på surdeg och det är utmärkt att servera på en fest, för det håller sig saftigt på serveringsfatet och brödskivan är av lämplig storlek, när det även bjuds på annat. Du kan fylla smörgåsarna efter egen smak eller lägga upp olika slags fyllningar tillsammans med brödskivorna, så att var och en kan laga en smörgås åt sig efter eget önskemål. Av receptet får du fyra olika slags smörgåsar att servera. Om du vill göra bara en sort, ska du öka mängden ingredienser och laga bara de delikatessmörgåsar som passar din smak. Veganska smörgåsar får du om du ersätter mozzarellapärlorna med vegetabiliskt protein eller varför inte tomatbitar.” – Hellapoliisi