”Du lagar underbara grillburgare av den saftiga Malax Limpan. Grilla färska sommargrönsaker till mellanlägg och krön portionen med chilihummus och saftig kyckling.” – Hellapoliisi
Mängd: 6 portioner
”Du lagar underbara grillburgare av den saftiga Malax Limpan. Grilla färska sommargrönsaker till mellanlägg och krön portionen med chilihummus och saftig kyckling.” – Hellapoliisi
Mängd: 6 portioner
Pensla en aning olivolja på Malax Limpan skivorna och lyft dem åt sidan.
Skär auberginen och zucchinin i skivor, ta fram minitomaterna. Skala och finfördela vitlöksklyftorna. Smörja grillen med olja eller stänk olivolja på grönsakerna. Grilla grönsakerna och brödskivorna så att du strör finfördelad vitlök, salt och svartpeppar på ytan. Grilla också kycklingfiléerna på vardera sidan och krydda med salt och pressad limesaft.
Bred chilihummus på hälften av brödskivorna. Lägg på grönsakerna och de halverade eller hela kycklingfiléerna beroende på storleken. Strö på smulad fetaost och garnera med färska örter. Lägg den andra brödskivan ovanpå och fäst med cocktailstickor.
Receptet: Hellapoliisi
Expresskurvan 5
65380 VASA
FINLAND
Tel. +358 (0)6 3577 100
vardagar kl 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi