fbpx

Fetamousse-leivät

”Pikkusuolaiset maistuvat arkena ja juhlissa. Fetamousse on helppo tapa tehdä tyylikäs tarjoilu myös juhlapöytään. Mehevä juureen leivottu Maalahden Limppu on upea pohja tarjoiluihin, sillä se pysyy mehevänä pitkään. Voit valmistaa myös pieniä suupaloja ja pursottaa nokareen täytettä kullekin suupalalle.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(6-8 annosta):

• Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• 200 g fetajuustoa
• 150 g tuorejuustoa

Koristeluun:
• 6-8 kaprismarjaa
• 6-8 viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
• 50 g fetajuustoa
• mustapippuria myllystä
• tuoretta basilikaa

Ohje:

Laita fetajuusto kulhoon ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
Vatkaa ne tasaiseksi tahnaksi.
Pursota tahnaa Maalahden Limppu -leipäpaloille ja koristele kukin leipä kapriksella, aurinkokuivatulla tomaatilla, fetajuustolla, mustapippurilla ja basilikalla. Tarjoa!

Vinkki! Valuta halutessasi pinnalle hieman balsamicoa.

Resepti: Hellapoliisi