fbpx

Hummusleivät halloumijuustolla

”Oletko pientä suolaista vailla? Nämä ihanan ruokaisat leivät sopivat kaikkiin vuorokaudenaikoihin tarjottavaksi ja myös lähestyvän kevään ja kesän juhlapöytiin. Voit vaihdella hummuksia eri makuisiin ja halloumin tilalla voit käyttää myös fetajuustoa, muita juustoja tai vaikka tofua. Maalahden Limppu on ruisjuureen leivottu ja se säilyttää mehevyytensä pitkään. Hieman makea limppu on ainutlaatuisen makuinen ja sen kanssa sopii tarjolle monenlaiset kalat, kasvikset kuin erilaiset lihatuotteetkin.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(6 annosta):

• 6 viipaletta Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• 200 g vihreää hummusta tai muuta hummusta
• 250 g halloumi juustoa
• 2 dl sinimailasen ituja tai muita ituja
• 6 kirsikka- tai miniluumutomaattia
• 2 rkl balsamicoa

Ohje:

Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet työlaudalle tai tarjoiluvadille.
Laita jokaisen viipaleen päälle keko hummusta ja levitä leipäviipaleiden päälle.
Leikkaa halloumi juusto viipaleiksi ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin.
Laita hummuksen päälle ituja, paistettua halloumia, puolitettuja kirsikka- tai miniluumutomaatteja ja balsamicoa.
Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi