Hyödynnä omenasato tähän suussa sulavaan jälkiruokareseptiin.
Hyödynnä omenasato tähän suussa sulavaan jälkiruokareseptiin.
Paloittele omenat lohkoiksi.
Pilko Maalahden Limppu -viipaleet 8 osaan.
Ruskista sokeri kattilassa.
Lisää omenat ja leipäkuutiot.
Lisää voi ja paahda seosta kattilassa, kunnes se on kauniin ruskeaa.
Asettele seos piirakkavuokaan (35 cm).
Sekoita vaniljatangon sisus, kananmunat ja maitorahka keskenään.
Kaada seos omenoiden ja leipäkuutioiden päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 10-15 min, kunnes rahka on jähmettynyt.
Mausta paistamisen jälkeen piirakka kanelilla ja nostele jäähtyneen piirakan päälle jäätelönokareita.
Kruunaa annos kinuskikastikkeella.
Resepti: Antti Puromies
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi