”Hienostuneet jauhelihasta valmistetut tangot saavat makua mehevästä Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä ja Parmankinkusta. Näitä kehtaa nostaa juhlapöytäänkin!” – Hellapoliisi
”Hienostuneet jauhelihasta valmistetut tangot saavat makua mehevästä Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä ja Parmankinkusta. Näitä kehtaa nostaa juhlapöytäänkin!” – Hellapoliisi
(10-12 kpl):
• 1 sipuli
• 1 omena
• 4 viipaletta Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• 2 dl vettä tai kermaa
• 400 g naudan jauhelihaa
• kananmuna
• 1 tl suolaa
• mustapippuria myllystä
• 150 g Parmankinkkua
• rosmariinia tai muuta yrttiä
Ohje:
Kuori ja hienonna sipuli ja omena.
Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi tai muruiksi.
Laita ainekset kulhoon ja lisää vesi tai kerma ja anna turvota noin 10 minuuttia. Lisää kananmuna.
Lisää sitten jauheliha, suola ja mustapippuria.
Sekoita tasaiseksi ja muotoile leivinpaperilla vuoratulle uunipellille pieniksi tangoiksi.
Kiepauta jokaisen tangon ympärille Parmankinkkuviipale ja kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia tai muuta yrttiä.
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi