”Tämä ihana jälkiruokaresepti on alkujaan naapurimaastamme Virosta. Voit valmistaa jälkiruoan jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä. Mainio päätös myös jouluaterialle.” – Hellapoliisi
Määrä: 4-6 annosta
”Tämä ihana jälkiruokaresepti on alkujaan naapurimaastamme Virosta. Voit valmistaa jälkiruoan jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä. Mainio päätös myös jouluaterialle.” – Hellapoliisi
Määrä: 4-6 annosta
Rouhi Maalahden Limppu yleiskoneen leikkurinterällä melko hienoksi rouheeksi.
Sulata voi pannulla ja lisää leipärouhe.
Kääntele aluksi kovalla lämmöllä ja lisää joukkoon kaneli ja sokeri.
Tiputa lämpöä ja anna paistua rapeaksi välillä käännellen. Nosta sivuun.
Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon maitorahka ja vaniljasokeri.
Kokoa jälkiruoka annosmaljoihin kerroksittain tai yhteen isompaan jälkiruoka-astiaan.
Muista lisätä kerrosten väliin myös marjat tai hillo. Tarjoa!
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi