fbpx

Kinkku-mozzarellaleivät

”Maalahden Limppu on juureen leivottu mehevä saaristolaisleipä, joka säilyy juhlapöydässäkin pitkään kuivumatta. Helpon ja näyttävän tarjoilun saat, kun valmistat erilaisia leipiä. Ne valmistuvat näppärästi isommallekin joukolle. Nämä Välimeren makumaailmaan suuntaavat leivät ovat ihania ja trendikkäitä. Tapenadean voit korvata myös erimakuisilla pestoilla.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(6 annosta):

• 6 viipaletta Maalahden Limppu saaristolaisleipää
• 3 rkl tapenadea tai pestoa
• 100 g ilmakuivattua kinkkua
• 6 kirsikka- tai terttutomaattia
• 100 g minimozzarellahelmiä
• tuoretta basilikaa
• balsamicoa

Ohje:

Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet tarjoiluvadille. Levitä pinnalle tapenade tai pesto. Laita päälle ilmakuivatusta kinkusta käännetty ruusuke, puolitettuja kirsikka- tai miniluumutomaatteja, minimozzarellahelmiä ja tuoretta basilikaa. Valuta päälle vielä balsamicoa.

Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi