fbpx

Lakka-leipäjuustomaljat

”Ihana jälkiruoka valmistuu muutamasta raaka-aineesta. Rapeaksi paahdetut vaniljalla maustetut Maalahden Limppu -leipäkuutiot maistuvat kermavaahdon, lakkahillon ja lämpimien leipäjuustokuutioiden kanssa. Sopii arjen herkutteluun ja vaikka juhlatarjottavaksi. Lakkahillon tilalla voit käyttää myös puolukka- tai karpalohilloa.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(6 annosta):

• n. 150 g Maalahden Limppu -viipaleita
• 1 tl vaniljasokeria
• Lisäksi:
• 1 dl kuohukermaa
• 1 tl vaniljasokeria
• ripaus sokeria
• 200 g leipäjuustoa
• 1-2 dl lakkahilloa

Ohje:

Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet kuutioiksi ja paahda kuumalla pannulla vaniljasokerin kanssa rapeiksi. Jäähdytä.

Vaahdota kuohukerma ja mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja kääntele hetki kuumalla pannulla.

Jaa rapeat leipäkuutiot, kermavaahto, lakkahillo ja leipäjuusto kerroksittain maljoihin ja tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi