”Rapeaksi paahdettu ja valkosipulilla maustettu Maalahden Limppu saa pientä potkua jalapenosta ja täyteläisen kuorrutteen gruyére- sekä cheddarjuustosta! Vaivaton ja herkullinen tarjottava kisakatsomoevääksi!” – Emmiina Lehtonen
”Rapeaksi paahdettu ja valkosipulilla maustettu Maalahden Limppu saa pientä potkua jalapenosta ja täyteläisen kuorrutteen gruyére- sekä cheddarjuustosta! Vaivaton ja herkullinen tarjottava kisakatsomoevääksi!” – Emmiina Lehtonen
(8 kpl):
• 8 kpl Maalahden Limppu -viipaleita
• 2 kpl valkosipulinkynsiä
• 2 rkl oliiviöljyä
• 3 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
• 100 g gruyérejuustoa
• 100 g cheddarjuustoa
• 1 kananmuna
• ¼ tl mustapippuria
• 3 kpl jalapenoja
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Kuori ja raasta valkosipulinkynnet raastimen hienolla terällä ja sekoita oliiviöljyn joukkoon. Sivele Maalahden Limppu -viipaleiden pintaan sudilla. Paahda leipiä uunissa viiden minuutin ajan.
Hienonna oreganon lehdet. Raasta molemmat juustot ja sekoita kananmunan, mustapippurin ja oreganon kanssa.
Viipaloi jalapenot ohuiksi siivuiksi.
Laita jalapeno viipaleet paahdetuille leiville ja lisää juustotäytettä reilusti. Paista uunin yläosassa 8 minuutin ajan tai kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoile lämpiminä hyvän juoman kera!
Resepti: Emmiina Lehtonen
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi