fbpx

Maalahden Limpulla kuorrutettua vuohenjuustoa

AINEKSET:

  • 3 viipaletta Maalahden Limppua
  • 200 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 3 kpl tomaattia
  • 30 g hillosokeria
  • ½ vaniljatanko
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • mustapippuri

Paneroitu vuohenjuusto:
Pehmennä vuohenjuusto ja murskattu valkosipulinkynsi yleiskoneessa ja mausta mustapippurilla.
Hienonna Maalahden Limppu leikkurilla hienoksi muruksi.
Muotoile vuohenjuusto haluamasi kokoiseksi palloksi käsissäsi ja pyörittele leipämurussa.

Tomaattihilloke:
Pilko tomaatit peukalonpään kokoisiksi paloiksi.
Laita kattilaan vaniljatangon sisus, vaniljatangon kuoret, hillosokeri ja tomaatit.
Keitä hilloketta n. 20 min hiljalleen kiehuen.
Jäähdytä.

Tarjoile jäätelön tai salaatin kanssa.

Resepti: Antti Puromies