fbpx

Perinteiset cocktailpalat

Perinteiset cocktailpalat

Maalahden Limppu on loistava cocktailpalojen leipä, koska sen maku sopii hyvin monen kanssa. Perinteiset cocktailapalat ovat herkullinen tarjoiluehdotus erilaisiin juhliin, kuten uuden vuoden juhlintaan.⁠

AINEKSET:

  • Maalahden Limppusaaristolaisleipää
  • Brie-juustoa ja omenamarmeladia
  • maksapateeta ja mustaherukkahyytelöä
  • sinihomejuustoa ja mustikkahilloa
  • lämminsavulohta ja erilaisia mätejä

Leikkaa Maalahden Limppu -viipale kuuteen osaan.

Leikkaa samankokoisia paloja esim.

  • Brie-juustosta ja omenamarmeladista
  • maksapateesta ja mustaherukkahyytelöstä
  • sinihomejuustosta ja mustikkahillosta
  • lämminsavulohesta ja erilaisista mädeistä

Aseta palat leipäpalojen päälle.

Koristele ja mausta cocktailpalat esimerkiksi hilloilla ja marmeladeilla.

Resepti: Antti Puromies