fbpx

Pesto-munavoileivät

”Pestolla maustettu munavoi on mainio tarjottava arkeen ja juhlaan. Voit käyttää maustamiseen punaista tai vihreää pestoa. Tarjoa sellaisenaan Maalahden Limpun kanssa tai lämminsavulohella höystettynä.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(noin 10 annosta):

  • 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipaleita
  • 4 kananmunaa
  • 50 g voita
  • ripaus suolaa
  • 2-3 rkl vihreää tai punaista pestoa
  • 200 g lämminsavulohta
  • (versoja tai ituja)

Laita kananmunat veteen ja anna kiehua 8 minuuttia.
Laske päälle kylmää vettä ja kuori kananmunat.
Laita jäähtyneet kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon voi, ripaus suolaa ja pesto.

Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.
Laita Maalahden Limppu saaristolaisleipä-leipäviipaleet tarjoiluvadille ja levitä päälle pesto-munavoi.

Laita leipäviipaleiden päälle nokare lämminsavulohta ja koristele versoilla tai iduilla.

Resepti: Hellapoliisi