”Nyhtöpossu ja Maalahden Limppu sopivat erinomaisesti yhteen! Kokeile ja ihastu!”
”Nyhtöpossu ja Maalahden Limppu sopivat erinomaisesti yhteen! Kokeile ja ihastu!”
(10-12 annosta)
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita ne kulhoon ja mittaa joukkoon paprikajauhe, mustapippuria myllystä, suolaja hienonnettu chilipaprika. Mittaa joukkoon puolet bbq-kastikkeesta. Laita kassler joukkoon ja kääntele mausteet joka puolelle. Suojaa leivinpaperilla ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Esipaista lihaa uunivuoassa kovalla lämmöllä 225-asteessa ensimmäiset puoli tuntia. Tiputa lämpötila 125-asteeseen ja anna kypsyä rauhassa vielä 3-4 tuntia, tai kunnes liha on mureaa ja alkaa hajota. Revi liha sopiviksi suupaloiksi kertakäyttökäsineet kädessä. Laita suikaleet kattilaan, mittaa joukkoon loput bbq-kastikkeesta ja sinappi. Kuumenna vielä.
Paahda Maalahden Limppu -viipaleet tai tarjoa kylmänä. Laita pohjille rucolaa ja jaa pulled pork leipien päälle. Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Laita ne kulhoon ja sekoita joukkoon balsamicoa ja sokeria. Anna maustua hetki ja tarjoa leivän kanssa. Puolita leipien päälle myös miniterttutomaatteja.
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi