”Ruokaisa broileri-juustosalaatti maistuu milloin tahansa. Se on helppo tehdä ja tyylikäs salaatti taipuu juhlapöytäänkin. Punaisen peston voit halutessasi korvata myös vihreällä pestolla.” – Hellapoliisi
”Ruokaisa broileri-juustosalaatti maistuu milloin tahansa. Se on helppo tehdä ja tyylikäs salaatti taipuu juhlapöytäänkin. Punaisen peston voit halutessasi korvata myös vihreällä pestolla.” – Hellapoliisi
(4 annosta):
• 1 jäävuorisalaatti
• 200 g miniluumutomaatteja
• ½ iso kurkku
• 1 ruukku Thaibasilikaa
• 150 g cheddarjuustoa tai muuta juustoa
• 1 dl jalapenorenkaita (säilyke)
• 1 grillibroileri
Lisäksi:
• 5 viipaletta Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• 50-100 g punaista pestoa
Leikkaa jäävuorisalaatti paloiksi.
Puolita miniluumutomaatit.
Paloittele kurkku.
Hienonna Thaibasilika.
Paloittele cheddarjuusto tai muu juusto.
Laita ainekset salaattikulhoon ja lisää valutetut jalapenorenkaat.
Poista grillibroilerista nahka ja luut ja revi liha suikaleiksi.
Lisää salaattikulhoon ja sekoita salaatti.
Paloittele Maalahden Limppu leipäviipaleet kuutioiksi ja sekoita joukkoon punainen pesto.
Lisää leipäkuutiot salaattiin ja sekoita.
Tarjoa!
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi