”Kevään herkkuleivät voit tarjota vaikka pääsiäisaterialla. Ruokaisaa, maukasta ja helppoa!” – Hellapoliisi
Määrä: 8 annosta
”Kevään herkkuleivät voit tarjota vaikka pääsiäisaterialla. Ruokaisaa, maukasta ja helppoa!” – Hellapoliisi
Määrä: 8 annosta
Laita karitsan jauheliha kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota sipuli. Jäähdytä.
Lisää jäähtynyt sipuliseos, suola, kuivattu minttu ja hienonnetut oliivit jauhelihan joukkoon. Rouhi joukkoon mustapippuria. Sekoita tasaiseksi ja muotoile kahdeksaksi yhtä suureksi pihviksi. Paista kuumalla pannulla molemmin puolin kypsäksi.
Levitä Maalahden Limppu -leipäviipaleille oliivitahna ja nosta päälle karitsanjauhelihapihvit.
Kiehauta vesi. Leikkaa pikkuparsoista pala tyvestä ja lisää suola ja pikkuparsat kiehuvaan veteen. Anna kiehua muutama minuutti, valuta.
Laita päälle pikkuparsat, murustettua fetajuustoa ja oliivit. Tarjoa!
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi