fbpx

Valkosipuli-lohiherkkuleivät

Herkulliset ja maukkaat lohiherkkuleivät valmistat helposti yhdistämällä Maalahden Limpun ja Aleksandra vihreän valkosipulimurskan. Kokeile ja ihastu!

AINEKSET:

• 2 viipaletta Maalahden Limppua
• 1 tl Aleksandra vihreää valkosipulimurskaa
• 1 tl Lohiherkkua

Lohiherkku:
• 200 g maustamatonta tuorejuustoa
• 90 g savustettua lohta
• 2 rkl hienonnettua punasipulia
• 2 rkl hienonnettua tilliä
• mustapippuria

Sekoita lohiherkun ainekset kulhossa ja anna tekeytyä hetken (n.15 min) jääkaapissa.

Leikkaa sillä välin Maalahden Limppu-viipale kulmittain ja paahda halutessasi palat pannulla tai voileipägrillissä.

Levitä 1 tl Aleksandra vihreää valksosipulimurskaa toiselle puolikkaalle ja 1 tl lohiherkkua siihen päälle.
Voit halutessasi lisätä punasipulia lohiherkun päälle
Laita toinen leipäviipalepuolikas kanneksi.

Mikäli et halua paahtaa leipää, voit voidella kannen oliiviöljyllä.

Resepti: Mätön Sillä Sipuli