”Brysselkålstillbehör, enkelt att tillreda, men smakar underbart till vardag och fest. Servera som tillbehör till huvudrätten eller ta med i matsäcken till jobbet.” – Hellapoliisi
Mängd: 2-4 portioner
”Brysselkålstillbehör, enkelt att tillreda, men smakar underbart till vardag och fest. Servera som tillbehör till huvudrätten eller ta med i matsäcken till jobbet.” – Hellapoliisi
Mängd: 2-4 portioner
Koka upp vattnet och tillsätt saltet och brysselkålen. Låt koka i några minuter och häll av vattnet. Skär bort en bit av roten och halvera kålen om du vill.
Skär brödskivorna Malax Limpa i jämnstora små kuber och stek dem i smör i en panna.
Lägg i brysselkålen och de finskurna vitlöksklyftorna och vänd tills brysselkålen får en vacker yta.
Smula i fetaost och krydda med svartpeppar och vid behov en gnutta salt.
Kontrollera smaken och servera!
Recept: Hellapoliisi
Expresskurvan 5
65380 VASA
FINLAND
Tel. +358 (0)6 3577 100
vardagar kl 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi