”Vi går mot våren. Påsken närmar sig och vårens andra högtider. Av Malax Limpan och getost tillreder du en utmärkt rätt, som du kan servera till exempel som entré. Du kan också laga små munsbitar.” – Hellapoliisi
”Vi går mot våren. Påsken närmar sig och vårens andra högtider. Av Malax Limpan och getost tillreder du en utmärkt rätt, som du kan servera till exempel som entré. Du kan också laga små munsbitar.” – Hellapoliisi
(1 portion):
• 1 rejäl klick smör
• 1 disk getost
• 2 skivor av Malax Limpan
• 1–2 msk rödbetspesto eller rödbetshummus
• 2 tsk honung
• rucolagroddar
Hetta upp en rejäl klick smör i en panna och lägg den kalla getostdisken i pannan medan smöret ännu bubblar. Stek i en dryg minut per sida.
Lägg skivorna av Malax Limpan på en tallrik och bred på rödbetspesto eller rödbetshummus.
Lyft getostskivan ovanpå och häll på honung.
Garnera portionen med rucolagroddar.
Recept: Hellapoliisi
Expresskurvan 5
65380 VASA
FINLAND
Tel. +358 (0)6 3577 100
vardagar kl 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi