”Panera en filérulle med smulor av krossad Malax Limpa. På så sätt får du en ståtlig krona på kalkonrullen.” – Hellapoliisi
Mängd: 4 portioner
”Panera en filérulle med smulor av krossad Malax Limpa. På så sätt får du en ståtlig krona på kalkonrullen.” – Hellapoliisi
Mängd: 4 portioner
Tag in kalkonfilérullen i rumsvärme ca en halv timme före gräddningen.
Blanda samman i en skål rybsolja, grov Dijonsenap, stark chilipasta och finhackade vitlöksklyftor.
Bred ut blandningen på kalkonfilérullen. Grädda köttet först 40 minuter i 200 grader och sänk sedan temperaturen till 150-175 grader. Fortsätta grädda ännu i ca 40 minuter.
Ta bort nätet från filérullen och stryk äggula och senap på ytan.
Strö på ytan krossad Malax Limpa och grädda ännu i 250 grader tills ytan får en smula färg.
Servera till ångade grönsaker.
Expresskurvan 5
65380 VASA
FINLAND
Tel. +358 (0)6 3577 100
vardagar kl 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi