”Förbered en riklig omelett, som du kan servera i små portionsbitar som en paj. Denna omelett innehåller läcker Malax Limpa, kallskuren oxkött och grönsaker.” – Hellapoliisi
Mängd: 12 små portionsbitar
”Förbered en riklig omelett, som du kan servera i små portionsbitar som en paj. Denna omelett innehåller läcker Malax Limpa, kallskuren oxkött och grönsaker.” – Hellapoliisi
Mängd: 12 små portionsbitar
Fodra en ca 20×20 cm ugnsform med kanter med bakplåtspapper.
Skär Malax Limpan i små kuber och sprid ut dem på formens botten.
Finfördela löken med skaft eller purjon.
Halvera miniplommontomaterna.
Sprid ut dem lagervis i ugnsformen.
Bred ovanpå ut kallskuren ox- eller nötkött i tunna skivor eller finfördelade.
Knäck äggen i en skål och blanda i grädde eller vatten, riven ost och salt.
Mala ännu ned svartpeppar.
Häll äggblandningen i formen och grädda i 200 graders ugn i ca en halv timme eller tills ytan är fast.
Skär upp i portionsbitar.
Servera aningen varma.
Recept: Hellapoliisi
Expresskurvan 5
65380 VASA
FINLAND
Tel. +358 (0)6 3577 100
vardagar kl 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi