”Den saftiga Malax Limpan är ett utomordentligt inslag på julbordet. Du kan servera smörgåsarna färdiga eller låta var och en lägga upp sin egen. I stället för sill kan du också använda rökt lax.”- Hellapoliisi
”Den saftiga Malax Limpan är ett utomordentligt inslag på julbordet. Du kan servera smörgåsarna färdiga eller låta var och en lägga upp sin egen. I stället för sill kan du också använda rökt lax.”- Hellapoliisi
Bred ut Malax Limpan skivorna på ett serveringsfat.
Skär matjessillfiléerna i småbitar. Finhacka de kokta äggen. Skala äpplet och skär det i helt små kuber. Skala och finhacka rödlöken. Blanda samman ingredienserna och tillsätt smetana, svartpeppar från kvarnen, finklippt dill och senap. Avsmaka. Servera silltartaren med Malax Limpan.
Recept: Hellapoliisi
Expresskurvan 5
65380 VASA
FINLAND
Tel. +358 (0)6 3577 100
vardagar kl 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi