”Kevättä kohden mennään. Pääsiäinen lähestyy ja kevään muut juhlat. Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä ja vuohenjuustosta valmistat mainion tarjottavan vaikka alkupalaksi. Voit valmistaa tästä myös pieniä suupaloja.” – Hellapoliisi
”Kevättä kohden mennään. Pääsiäinen lähestyy ja kevään muut juhlat. Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä ja vuohenjuustosta valmistat mainion tarjottavan vaikka alkupalaksi. Voit valmistaa tästä myös pieniä suupaloja.” – Hellapoliisi
(1 annos):
• reilu nokare voita
• 1 kiekko vuohenjuustoa
• 2 viipaletta Maalahden Limppu -saaristolaisleipää
• 1-2 rkl punajuuripestoa tai punajuurihummusta
• 2 tl hunajaa
• rucolanversoja
Ohje:
Kuumenna reilu nokare voita pannulla ja kun voi vielä kuplii, laita kylmä vuohenjuustokiekko pannulle. Paista reilu minuutti per puoli.
Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet lautaselle ja laita päälle punajuuripestoa tai punajuurihummusta.
Nosta päälle vuohenjuustokiekko ja valuta päälle hunajaa.
Koristele annos rucolanversoilla.
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi