fbpx

Haukisuupalat

”Maalahden Limppu -saaristolaisleivästä valmistat ihanat herkkuleivät vaikka yllätysvieraille. Juhlahetkiin voit puolittaa leivät, jotta saat näppärästi paketillisesta reilun määrän maistuvia suupaloja. Hyödynnä erilaisia säilykekaloja, kuten särkeä, silakkaa, muikkua ja silliä. Voit halutessasi maustaa smetanaa tuoreella tillillä, punasipulilla tai vaikka pienellä määrällä raastettua piparjuurta.” – Hellapoliisi

AINEKSET:

(8 annosta):

  • 4 kpl Maalahden Limppu -viipaleita
  • 3 rkl smetanaa
  • 8-16 pientä palaa pikkelöityä haukea ja punasipulia TAI muuta säilykekalaa
  • tilliä

Leikkaa Maalahden Limppu leipäviipaleet puoliksi ja laita jokaisen päälle nokare smetanaa.
Nosta päälle pikkelöityä haukea ja punasipulia.
Koristele leivät tillillä.

Resepti: Hellapoliisi