2 annosta
Silppua puna- ja valkosipulit hienoksi. Vaahdota voi hitaasti yleiskoneen sekoittimella vaaleaksi vaahdoksi. Kuullota sipuleita hetki pannussa, mutta älä ruskista. Lisää pannulle etikka ja keitä, kunnes neste on haihtunut. Hienonna Maalahden Limppu tehosekoittimella muruiksi. Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi. Sekoita voivaahtoon sipulisilppu, limppumurut, parmesaaniraaste ja yrtit.
Huuhtele etanat hyvin. Asettele etanat etanapannuille ja lisää niiden päälle maustettua voivaahtoa. Laita etanapannut hetkeksi jääkaappiin, jotta voivaahto jähmettyy.
Lämmitä uuni grillivastuksella 225 asteeseen. Laita etanapannut uunin ylätasolle. Etanat ovat valmiita, kun ne kiehuvat ja ovat ruskistuneet päältä. Nauti etanat Maalahden Limpun ja valkoviinin kanssa.
Resepti: Antti Puromies
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi