Määrä: n. 6 henkeä
Määrä: n. 6 henkeä
Kuutioi leipäsiivut.
Lämmitä pannussa oliiviöljy ja lisää sinne murskattu valkosipulinkynsi.
Paista leipäkuutioista varovasti krutonkeja ja mausta ne tuoreella persiljasilpulla.
Kuori ja pilko juurekset paloiksi.
Keitä juurekset kukin erikseen kypsiksi ja jäähdytä.
Viipaloi sipuli ja fenkoli paperinohuiksi siivuiksi kylmään veteen ja anna olla siellä
vähintään kaksi tuntia. Ne muuttuvat kylmässä vedessä rapeiksi.
Revi salaatit pieniksi ja pese huolellisesti kylmässä vedessä.
Asettele juurekset, salaatit, krutongit, kala, fenkoli ja sipuli ilmavasti vadille kerroksittain.
Koristele tillillä ja siian mädillä.
Salaatille sopii hyvin kastikkeeksi esim. kermaviili- tai viinietikkakastike.
Tarjoile kastike erikseen.
Resepti: Antti Puromies
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi