fbpx

Leipäpizza pannulla

”Valmista ihana leipäpizza paistinpannulla. Täytteitä voit varioida omien makumieltymysten mukaan. Anna pizzan jähmettyä noin viisi minuuttia paiston jälkeen ja leikkaa se annospaloiksi. Ihana illanistujaisherkku tai iltapala!” – Hellapoliisi

AINEKSET:

• 150 g Maalahden Limppu -leipäviipaleita
• 3-5 kananmunaa
• 2-3 rkl oliiviöljyä

Pinnalle:
• 3 rkl bbq-kastiketta
• 150 g kypsiä kanapaloja
• 1-2 rengasta ananasta paloina
• 1-2 dl juustoraastetta
• ripaus kuivattua oreganoa
• tuoretta basilikaa

Ohje:

Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi.
Sekoita joukkoon rikotut kananmunat.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kaada leipä-munaseos pannulle tasaiseksi.
Anna hyytyä miedolla lämmöllä, jotta ei pala.
Levitä päälle bbq-kastiketta ja ripottele päälle kypsät kanapalat ja paloitellut ananakset.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja anna sen sulaa.
Mausta kuivatulla oreganolla ja koristele tuoreella basilikalla.

Resepti: Hellapoliisi