”Valmista ihana leipäpizza paistinpannulla. Täytteitä voit varioida omien makumieltymysten mukaan. Anna pizzan jähmettyä noin viisi minuuttia paiston jälkeen ja leikkaa se annospaloiksi. Ihana illanistujaisherkku tai iltapala!” – Hellapoliisi
”Valmista ihana leipäpizza paistinpannulla. Täytteitä voit varioida omien makumieltymysten mukaan. Anna pizzan jähmettyä noin viisi minuuttia paiston jälkeen ja leikkaa se annospaloiksi. Ihana illanistujaisherkku tai iltapala!” – Hellapoliisi
• 150 g Maalahden Limppu -leipäviipaleita
• 3-5 kananmunaa
• 2-3 rkl oliiviöljyä
Pinnalle:
• 3 rkl bbq-kastiketta
• 150 g kypsiä kanapaloja
• 1-2 rengasta ananasta paloina
• 1-2 dl juustoraastetta
• ripaus kuivattua oreganoa
• tuoretta basilikaa
Ohje:
Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi.
Sekoita joukkoon rikotut kananmunat.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kaada leipä-munaseos pannulle tasaiseksi.
Anna hyytyä miedolla lämmöllä, jotta ei pala.
Levitä päälle bbq-kastiketta ja ripottele päälle kypsät kanapalat ja paloitellut ananakset.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja anna sen sulaa.
Mausta kuivatulla oreganolla ja koristele tuoreella basilikalla.
Resepti: Hellapoliisi
Kiitokaari 5
65380 VAASA
FINLAND
Puh. +358 (0)6 3577 100
arkisin klo 09.00 – 15.00
info (at) maalahdenlimppu.fi