fbpx

Sinihomejuusto-tapas

10 annosta

AINEKSET:

  • 4 viipaletta Maalahden Limppua
  • 100 g Aurajuustotahnaa tai sinihomejuustoa
  • 0,5 dl täysmaitoa
  • 4 dl kuohukermaa
  • mustapippuria

Pehmennä juusto ja maito tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
Vatkaa kerma kevyeksi kermavaahdoksi.
Nostele kermavaahto varovasti juustomassan sekaan ja mausta mustapippurilla.
Laita mousse jääkaappiin n. tunniksi.

Asettele iso ruokalusikallinen moussea lasin pohjalle ja koristele yrttisilpulla tai punasipulilla.
Leikkaa Maalahden Limppu kolmion muotoisiksi tangoiksi ja asettele tangot mousseen pystyasentoon.
Tapas on siten valmis tarjoiltavaksi.

Resepti:  Antti Puromies